Športno društvo Stari hrast z zelo velikimi načrti v leto 2019

V Radomerju je potekal 12. zbor članov Športnega društva Stari hrast, ki se ga je udeležilo veliko število športnih navdušencev in kjer so sprejeli plan dela in aktivnosti za leto 2019

Prlekija-on.net, četrtek, 7. marec 2019 ob 17:50
Zbor članov ŠD Stari hrast

Zbor članov ŠD Stari hrast

Športno društvo Stari hrast, ki uspešno deluje že dvanajst let, je to soboto, 2. marca, izvedlo 12. zbor članov in članic društva. Za njimi, kot je ugotovil predsednik društva Boštjan Bogša, je eno najbolj uspešno in aktivno leto odkar delujejo. Izvedli so kar 23 prireditev ter se kot gostje udeležili 8 športnih prireditev pri drugih društvih. Poleg tega jim je uspelo zaključiti dalj časa željeno investicijo na samem športnem centru, kjer so dokončali in zaključili z izgradnjo senčnice. Dobro delo se rezultira in izkazuje tudi v vedno večjem in številčnejšem članstvu.

Nič manj ambiciozen pa ni načrt dela in aktivnosti v letu 2019. Načrtujejo izvesti in ponoviti vse prireditve in aktivnosti iz prejšnjega leta, dodatno pa bodo organizirali kolesarske mini maratone za kolesarje ŠD Stari hrast in povabljene in sicer tako, da bodo izvedli 8 do 10 etap v razdaljah 70 do 150 km. Kot osrednjo prireditev bodo 31.8. izvedli sedaj že tradicionalne športne igre med društvi in med vasmi KS Železne dveri.

Društvo zelo dobro sodeluje z ostalimi društvi v KS Železne dveri (Gasilsko društvo Radomerje, TD Železne Dveri, Krajevno skupnostjo...) v zadnjem obdobju pa se zelo dobri odnosi in medsebojna srečanja izmenjujejo tudi z ostalimi društvi v naši občini. Poleg tega jih veseli, da se v aktivnosti društva vse bolj vključujejo tudi mlajši in ne samo mladi po srcu.



Več v Kultura in izobraževanje