Nepridipravi kradli žlebove z mrliške vežice

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino žlebov z mrliške vežice. tatvino denarnice iz odklenjenega osebnega avtomobila in ponarejanje listin

Prlekija-on.net, četrtek, 14. marec 2019 ob 07:35
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče v katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, tri kazniva dejanja, zasegli teleskopsko palico in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino žlebov z mrliške vežice. tatvino denarnice iz odklenjenega osebnega avtomobila in ponarejanje listin.

Na mejnem prehodu Petišovci, je bila pri mejni kontroli, v osebnem avtomobilu tujcu najdena prepovedana teleskopska palica. V prekrškovnem postopku mu je bila izrečena globa in odvzem prepovedane teleskopske palice.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika