Ormožani v zadnjih minutah tekme do točke

Še v 57. minuti je bil rezultat 23:28, nato pa je sledil juriš Ormožanov, ki so do konca dosegli pet zadetkov, gostje pa nobenega

Prlekija-on.net, nedelja, 17. marec 2019 ob 11:23
RK Jeruzalem Ormož : RD Riko Ribnica

RK Jeruzalem Ormož : RD Riko Ribnica

Rokometaši RK Jeruzalem Ormož so v Ljutomeru ponovno iz sebe iztisnili zadnje atome moči in v 22. krogu Lige NLB, v zadnjih minutah tekme prišli do točke proti RD Riko Ribnica. Ormožani so zaostajali celotno tekmo, vodili so samo pri 1:0. V prvem polčasu je igra večinoma potekala gol za gol, gostje so si vmes priigrali prednost dveh golov (4:6), a so jih domači še ujeli na 9:9. Gostje so na odmor odšli z dvema goloma prednosti (12:14).

V nadaljevanju je sledila slabša igra domačih, ki so delali preveč napak, tako v obrambi kot napadu, in v 45. minuti je semafor kazal 15:22. Tekma se je za Vinarje zdela izgubljena. Še v 57. minuti je bil rezultat 23:28, nato pa je sledil juriš Ormožanov, ki so do konca dosegli pet zadetkov, gostje pa nobenega in tekma se je končala z neodločenim izidom (28:28). Ormožani so tako še enkrat več v Ljutomeru ostali neporaženi.

Pri Ormožanih je osem golov dosegel Rok Žuran, po pet pa Bojan Čudič in Martin Hebar, ki je bil tudi igralec tekme. Pri gostih je sedem golov dosegel Rok Setnikar.

RK Jeruzalem Ormož : RD Riko Ribnica 28:28 (12:14)
Žuran 8, Čudič, Hebar 5; Setnikar 7, Vujačić 6.



Več v Šport