V Ljutomer prihaja rock spektakel skupine Queen

Nepozaben rock spektakel skupine Queen in ekscentričnega glasbenega genija Freddieja Mercuryja prihaja v Ljutomer v obliki ene najboljših Queen tribute skupin na svetu: Queen Real Tribute

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. marec 2019 ob 12:28
Queen Real Tribute prihajajo v Ljutomer

Queen Real Tribute prihajajo v Ljutomer

Filmska zgodba o Freddieju Mercuryju in skupini Queen podira vse rekorde - postal je najbolj gledana glasbena biografija vseh časov in eden od najbolj gledanih filmov vseh časov v Sloveniji. Film je na letošnjih oskarjih prejel štiri zlate kipce. Show must go on, We are the champions, I want to break free, Radio Ga Ga, We will rock you, Bohemian rhapsody... so samo nekateri od legendarnih hitov, katere boste lahko slišali v živo.

To zapuščino bodo na najboljši način na odru v športni dvorani ŠIC predstavili ena najboljših Queen tribute skupin na svetu: Queen Real Tribute, ki imajo za seboj že štiri velike turneje po Braziliji, nastopili pa so tudi na mnogih velikih festivalih po svetu. Posebno pozornost sicer namenjajo scenskemu nastopu. Frontman je oblečen v identične kostume, kot jih je v svojih nastopih imel karizmatični Freddie Mercury, kitarist igra na isti model kitare, ki jo je na nastopih uporabljal Brian May.

Mega glasbeni spektakel in show najboljšega evropskega QUEEN Tribute Banda, ki ga preprosto ne smete zamuditi!

Kot predskupina pa bodo nastopili ABBA Real tribute bend.

Petek, 12. april 2019 ob 21.00 uri v športni dvorani ŠIC Ljutomer. Zagotovite si vstopnice v predprodaji.

Za naše zveste bralce, pa kmalu pripravljamo nagradno igro, kjer bomo podelili štiri vstopnice. Spremljajte nas.



Več v Družabno