Ženski večer tokrat v rdeči preobleki

Na večeru, posvečenemu članicam nežnejšega spola, je letos prevladovala rdeča barva, ki, mimogrede, velja za top barvo leta

Prlekija-on.net, torek, 19. marec 2019 ob 21:16
Manekenke

Manekenke

V soboto, 16. marca, je v Borecih v Gostišču Zorko potekal že 5. Ženski večer, ki ga v okviru Akademije za ženske organizira Mihaela Gržin iz Estetskega studia Lakšmi.

Na večeru, posvečenemu članicam nežnejšega spola, je letos prevladovala rdeča barva, ki, mimogrede, velja za top barvo leta.

S čokoladnimi pralineji, muškatno penino, rožico in številnimi kupončki in drugimi drobnimi presenečenji so že na začetku razvajali svoje dragocene gostje.

Uraden del programa se je pričel s kratko meditacijo Zvonka Pukšiča in nadaljeval z zanimivo temo dr. Saše Krajnc o škodljivih vplivih pretirane pridnosti (Diagnoza: Pridna!).

Sledili so nasveti priznane svetovalke o oblačenju, gospe Lee Pisani, ki je podala kar nekaj konkretnih navodil o tem, katere kose mora »nujno« vsebovati ženska garderoba in česa se moramo izogibati pri nakupovanju svojih oblačil. 

Po modni pisti so se sprehodile pogumne manekenke, ki so predstavile čudovite modne kreacije blagovne znamke Joseph Ribkoff.

Ne samo za odlični glasbeni, temveč tudi za pravi humoristični vložek, so poskrbeli fantje iz Vokalne skupine Sonus.

Ob koncu programa je sledilo žrebanje privlačnih nagrad ter odlična kulinarična pogostitev Gostišča Zorko. Ples, veselje, smeh in druženje se je tako nadaljevalo vse do zgodnjih jutranjih ur.

V Akademiji za ženske se bodo spomladi odvijale številne delavnice in predavanja na temo osebne rasti, še pred poletjem pa obljubljajo Popoln večer za pare.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno