Tudi Vlado Kreslin se je potil pri nalaganju plastičnih zamaškov na Ptuju

Kot poseben gost se je z veseljem odzval glasbenik Vlado Kreslin, ki je zavihal rokave in neumorno pomagal pri natovarjanju do vrha napolnjenih vreč, katerih teža je med 15 in 20 kg

Prlekija-on.net, sobota, 23. marec 2019 ob 18:06
Vlado Kreslin je prijel tudi za svojo »črno kitaro« in prisotne navdušil

Vlado Kreslin je prijel tudi za svojo »črno kitaro« in prisotne navdušil

Ptujski humanitarec Ignac Habjanič že vrsto let zbira plastične zamaške, katerih izkupiček se namenja za zdravljenje mladih bolnikov in za pomoč invalidnim osebam pri nabavi potrebnih pripomočkov. V ponedeljek, 18. marca 2019 je bil organiziran že 16. odvoz, ki ga je kot vse ostale do sedaj opravil 74. pehotni polk Slovenske vojske iz Maribora.

Tokratnega odvoza se je udeležilo veliko število predstavnikov raznih humanitarnih in drugih organizacij, kot poseben gost pa se je z veseljem odzval glasbenik Vlado Kreslin, ki je zavihal rokave in neumorno pomagal pri natovarjanju do vrha napolnjenih vreč, katerih teža je med 15 in 20 kg.

Vlado je ob tem z veseljem prijel tudi za svojo »črno kitaro« in prisotne navdušil z njegovim čudovitim glasom. Posebno pozornost pa je namenil 20-letnemu Gregorju iz Mariboru, ki je že od rojstva na invalidskem vozičku in njegovi družini, saj bo izkupiček od tokratnega »kontingenta« namenjen prav njim.

Silva Razlag, predsednica Društva za šport invalidov Most Ptuj
Foto: Srdan Mohohič



Več v Kultura in izobraževanje