Materinski dan in dan žena obeležili s tradicionalnim koncertom Z glasbo do srca

Na koncertu so nastopili Marjan Zgonc, Trije tenorji, Nina Donelli, Marko Vozelj, Učiteljice, Natalija Verboten, Luka Basi, Magazin ter Werner in Kanenas

Ivan Trunk, ponedeljek, 25. marec 2019 ob 17:53
Koncert Z glasbo do srca

Koncert Z glasbo do srca

Družba Radio - Tednik Ptuj je v nedeljo, 24. marca, pripravila v večnamenski dvorani v Markovcih tradicionalni koncert ob dnevu žena in materinskem dnevu "Z glasbo do srca". Ta koncert pripravlja in vodi priljubljeni radijski voditelj Marjan Nahberger in je bil tudi letos razprodan saj se ga je udeležilo okrog 1420 ljudi, tako da je bila večnamenska dvorana v Markovcih nabito polna.

Na koncertu so nastopili Marjan Zgonc, Trije tenorji, Nina Donelli, Marko Vozelj, Učiteljice, Natalija Verboten, Luka Basi, Magazin ter Werner in Kanenas.

Proti koncu koncerta je Drago Slameršak direktor družbe Radio - Tednik Ptuj udeležence koncerta pozdravil, se jim zahvalil za obisk in jim spregovoril nekaj besed. Po koncertu so vsaki obiskovalki podarili en lonček z rožo in dišečo svečo. Darila za obiskovalke sta prispevali Vrtnarstvo Iris iz Svetega Jurija ob Ščavnici in ILKOS sveče.

Spodaj objavljamo še pogovor z Marjanom Nahbergerjem.



Več v Družabno