Razprodana »lendavska lepotica« uvod v 30. obletnico koncertov Zaigrajmo in zapojmo po domače

V razprodani lendavski gledališki in koncertni dvorani se je odvijal ekskluzivni koncert tamburaške legende Zvonka Bogdana s svojimi tamburaši

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. april 2019 ob 08:11
Zvonko Bogdan v Lendavi

Zvonko Bogdan v Lendavi

Na zadnjo marčevsko soboto se je v razprodani lendavski gledališki in koncertni dvorani odvijal ekskluzivni koncert tamburaške legende Zvonka Bogdana s svojimi tamburaši. V nabito polni dvorani so poleg legende z Balkana nastopili še Citrarska skupina Új Muravidék. Program je povezoval »prekmurski poliglot« Geza Farkaš, znan pod sloganom »Geza se zeza«, ki je obiskovalce, ki so prišli od blizu in daleč pozdravil in nagovoril v treh jezikih, slovenskem, madžarskem in hrvaškem.

Obiskovalci so se zbirali že uro pred začetkom samega koncerta, saj je v avli dvorane bila pogostitev s pijačo. Nekaj srečnih obiskovalcev si je s svojim pevskim talentom pomagalo prislužiti lepa darila sponzorjev.

Geza pa se s svojo ekipo že pripravlja na jubilejno 30. obletnico koncertov Zaigrajmo in zapojmo po domače, ki bo letos novembra v Murski Soboti. Obiskovalci so si med drugim zaželeli tudi Zvonka Bogdana kot gosta na tem jubileju. Kdo pa ve, vse je mogoče letošnjega novembra na jubilejnem koncertu Zaigrajmo in zapojmo po domače, ki bo v znamenju 30-ke!



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje