David Žibrat: Pripravljen sem odlično, vsi že komaj čakamo soboto

Na uradnem treningu pred Nočjo dvobojev je prevladovalo pozitivno vzdušje, saj so vsi borci pred sobotnim spektaklom odlično pripravljeni in razpoloženi

Prlekija-on.net, četrtek, 4. april 2019 ob 08:26
David Žibrat

David Žibrat

V sredo je v Športnem centru Barada potekal uradni odprti trening za novinarje pred Nočjo dvobojev, ki bo v soboto v Mariboru v dvorani Tabor. Na treningu je prevladovalo pozitivno vzdušje, saj so vsi borci pred sobotnim spektaklom odlično pripravljeni in razpoloženi.

Borce čaka še nekaj lažjih treningov, da se po napornih pripravah spočijejo in regenerirajo, ter prilagodijo kilograme za zahtevano kategorijo, saj jih v petek čaka uradno tehtanje in prvo soočenje z nasprotniki.

Nastopil bo tudi David Žibrat, ki je ob tem povedal: "Včeraj smo borci še zadnjič skupaj oddelali lahek trening, izmenjali nekaj besed in v pozitivnem vzdušju zapustili telovadnico. Pripravljen sem odlično, vsi že komaj čakamo soboto, največja želja vseh nas, ki se borimo pa je, da bi kar se da napolnili dvorano Tabor, saj pričakujemo glasno podporo navijačev, ki nas bo 'dvignila'! Obljubljamo, da boste uživali!"

GLAVNE BORBE - NOČ DVOBOJEV:

WAKO PRO World title Full contact 71,800kg
Gregor Stračanek (SLO) vs. Frederic Ficet (FRA) title holder

WAKO PRO European title K-1 rules, 78,100kg
Žiga Pečnik (SLO) vs. Milan Babić (BiH) title holder

K-1 rules 71kg
Samo Petje (SLO) vs. Bogdan Shumarov (BUL)

Full Contact -91kg
David Žibrat (SLO) vs. Miloš Janković (SRB)



Več v Šport