Na Razkrižju uspešno izvedli spomladansko čistilno akcijo

Akcije so se udeležili vsi zaposleni na Občini Razkrižje skupaj z županom

Prlekija-on.net, torek, 9. april 2019 ob 16:29
Čistilna akcija na Razkrižju

Čistilna akcija na Razkrižju

V občini Razkrižje so v soboto, 6. aprila, v okviru Dneva za spremembe izvedli spomladansko čistilno akcijo. Prostovoljke in prostovoljci so čistili območja ob glavnih cestah: Razkrižje - Stročja vas, Razkrižje - Mota, Razkrižje - Mura - Sr. Bistrica, Razkrižje - Gibina, mejni prehod, Razkrižje - mejni prehod Razkrižje, Razkrižje - pokopališče, meja, območja ob vodah: odcep gramozne jame Razkrižje, območje ob vodotoku »Struga« ter Pot kulturne in naravne dediščine - Razkriški kot od Ivanovega izvira do sotočja Ščavnice in Mure.

Od društev so se najbolj izkazala Kulturno umetniško društvo Razkrižje, Prostovoljno gasilsko društvo Razkrižje in Turistično narodopisno društvo Razkrižje. Akcije so se udeležili vsi zaposleni na Občini Razkrižje skupaj z županom.

Žal se še zmeraj najde v naravi veliko preveč odpadkov in niti približno še nismo v kulturno ozaveščenem delu Evrope, kar se tiče skrbi za naravo.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Narava