Eni čistijo, drugi smetijo

Staro strugo reke Ščavnice v Okoslavcih že dober mesec dni kazijo stare, izrabljene gume, nekatera še celo na platiščih ter ostala navlaka, ki jih je nekdo tja enostavno odvrgel oz. najverjetneje kar pripeljal s prikolico...

Prlekija-on.net, sreda, 10. april 2019 ob 20:59
Stare gume v naravi

Stare gume v naravi

Sedaj je čas, ko se po naših krajih izvajajo številne spomladanske čistilne akcije, kjer predvsem vaščani in prostovoljci čistijo smeti za tistimi neodgovornimi, ki jih odlagajo v naravo. Tako nepridipravi v naravo odlagajo vse mogoče stvari, ki tja nikakor ne spadajo. Na takšen prizor je naletel tudi naš bralec pri stari strugi reke Ščavnice v Okoslavcih in nam poslal spodnje fotografije.

Tam že dober mesec dni pogled na strugo kazijo predvsem stare, izrabljene gume, nekatera še celo na platiščih ter ostala navlaka, ki jih je nekdo tja enostavno odvrgel oz. najverjetneje kar pripeljal s prikolico. In očitno čakajo, da jih bodo pridni prostovoljci pobrali in odpeljali, kot je to pri nas v navadi, da eni smetijo, drugi pa za njimi čistijo...Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Narava