Na prehodu za pešce trčil v peško, ki se je pri tem hudo telesno poškodovala

V Ljutomeru je voznik osebnega avtomobila, na prehodu za pešce, trčil v peško

Prlekija-on.net, petek, 12. april 2019 ob 06:59
Prehod za pešce

Prehod za pešce

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, enajst kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi.

V Ljutomeru je voznik osebnega avtomobila, na prehodu za pešce, trčil v peško, ki se je pri tem hudo telesno poškodovala, v Črešnjevcih pa je voznica osebnega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti, zapeljala s ceste in pri tem utrpela lahke telesne poškodbe.

Na področju kriminalitete so policisti PP G. Petrovci obravnavali nasilje v družini in osumljencu izrekli ukrep prepovedi približevanja. V Radencih je bil obravnavan poskus vloma v eno od trgovin, na območju PP G. Radgona poskus vloma v stanovanjsko hišo. V Ljutomeru obravnavana poškodba osebnega avtomobila, v Murski Soboti in Beltincih tatvini v trgovinah.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.



Več v Črna kronika