V Ljutomeru navdušili »Queen« in »ABBA«

V ŠIC Ljutomer je nastopila ena najboljših Queen tribute skupin na svetu, Queen Real Tribute, občinstvo pa je ogrela zasedba ABBA Real Tribute band z uspešnicami skupine ABBA

Prlekija-on.net, sobota, 13. april 2019 ob 12:37
Queen Real Tribute v Ljutomeru

Queen Real Tribute v Ljutomeru

V petek, 12. aprila, je v športni dvorani ŠIC Ljutomer nastopila ena najboljših Queen tribute skupin na svetu, Queen Real Tribute, ki imajo za seboj že štiri velike turneje po Braziliji, nastopili pa so tudi na mnogih velikih festivalih po svetu, po koncertu v Ljutomeru, pa se odpravljajo na turnejo v Rusijo, ki je že nekaj časa razprodana.

Skupina sicer posebno pozornost namenja scenskemu nastopu. Frontman je oblečen v identične kostume, kot jih je v svojih nastopih imel karizmatični Freddie Mercury, kitarist pa igra na isti model kitare, ki jo je na nastopih uporabljal Brian May.

V Ljutomeru so lahko obiskovalci v živo slišali hite, kot so Show must go on, We are the champions, I want to break free, Radio Ga Ga, We will rock you, Bohemian Rhapsody...

Občinstvo je še prej ogrela srbska tribute zasedba ABBA Real Tribute band, ki je zapela največje uspešnice skupine ABBA.

Foto in video: Sara Vinkovič



Več v Družabno