Po trčenju v most, vozilo v celoti zgorelo

Neznani voznik je po trčenju z avtomobila snel registrske tablice in odšel s kraja

Prlekija-on.net, nedelja, 14. april 2019 ob 07:37
Vozilo je v celoti zgorelo, foto: PGD Beltinci

Vozilo je v celoti zgorelo, foto: PGD Beltinci

Preteklo soboto so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Zjutraj okrog 4. ure je neznani voznik osebnega avtomobila izven naselja Ižakovci trčil v betonski del mostu. Po trčenju je avtomobil zagorel. Požar, ki je vozilo v celoti uničil so pogasili gasilci PGD Beltinci. Neznani voznik je po trčenju z avtomobila snel registrske tablice in odšel s kraja.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini goriva iz rezervoarjev tovornih vozil, poškodovanje osebnega avtomobila in goljufijo pri spletnem nakupu. Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti pogosteje opravljali na pomurski avtocesti.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika