Na območju Ljutomera obravnavali odtujitev denarnice, vlom v hišo in lahko telesno poškodbo

Vlom v hišo je bil obravnavan tudi na območju Gornje Radgone

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. april 2019 ob 08:30
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, štiri povoženja divjadi in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v dveh nastala le materialna škoda, v prometni nesreči med Filovci in Bogojino pa se je voznik motornega kolesa pri padcu telesno poškodoval.

S področja kriminalitete je bila na območju Ljutomera obravnavana odtujitev denarnice, vlom v hišo in lahka telesna poškodba. Na območju Murske Sobote je bila obravnavana tatvina mize in dveh klopi, poškodovanja osebnega avtomobila in grožnja. Vlom v hišo pa je bil obravnavan tudi na območju Gornje Radgone.

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo je bil pridržan.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes na območju policijske postaje Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika