Končana je Šolska liga 2018/19

OŠ Gornja Radgona na odličnem 2. mestu

Prlekija-on.net, torek, 23. april 2019 ob 17:32
OŠ Gornja Radgona na odličnem 2. mestu

OŠ Gornja Radgona na odličnem 2. mestu

Po štirih tekmah je bilo končano tekmovanje v Šolski karate ligi za sezono 2018/19, kjer so nastopili mladi karateisti in karateistke iz 38 osnovnih šol. Učenci (karateisti) iz Osnovne šole Gornja Radgona so po skupnem seštevku točk prejeli pokal za drugo najuspešnejšo šolo, kar je glede na število nastopajočih šol izvrsten dosežek. Radgonski osnovnošolci so na štirih tekmah skupno prejeli 32 medalj in osem pokalov.

Po seštevku točk je pokal za skupno uvrstitev med najboljše tri posameznike prejelo še osem tekmovalcev - posameznikov, in sicer so to, kate cicibani (1. razred) - Filip Jakob Veberič, 2. mesto; kate malčki (2. in 3. razred) - Sven Pichler, 3. mesto; kata dečki (4. in 5. razred) - Jaka Reihs, 1. mesto in Bine Petek, 3. mesto; Borbe, deklice (4. in 5. razred, -35 kg) - Jora Mulec, 2. mesto; borbe dečki (4. - 5. razred, -35 kg) - Jaka Reihs, 1. mesto in Alen Kraner, 3. mesto; Borbe dečki (4. in 5. razred, +35 kg) - Tim Merčnik, 3. mesto.

Omenjeni skupni pokal za 2. najuspešnejšo šolo po seštevku točk štirih tekem so priborili: Filip Jakob Veberič, Jora Mulec, Sven Pichler, Gal Žnidarič, Gal Rakuša, Teo Kurbus Jelen, Andraž Stariha, Aleksander Brenčič, Alen Kraner, Jaka Reihs, Bine Petek, Tim Merčnik, Nejc Šajnovič, Erik Kovačič, Nika Mulec, Anja Kralj in Denis Ploj.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport