V Gornji Radgoni obravnavana velika tatvina

V prihodnjih dneh pričakujemo povečan promet na cestah in mejnih prehodih, zato policisti voznike opozarjajo na strpnost in previdnost, hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti.

Prlekija-on.net, sreda, 1. maj 2019 ob 10:15
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete je bil v Gornjih Petrovcih obravnavan vlom v stanovanjsko hišo, v Gornji Radgoni velika tatvina. Na avtocesti je bil obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje, v Murski Soboti pa je bil zasežen bankovec za 50 evrov, za katerega obstaja sum, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.

V prihodnjih dneh pričakujemo povečan promet na cestah in mejnih prehodih. Voznike zato policisti opozarjajo na strpnost in previdnost, hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti.



Več v Črna kronika