Martinovo sobotno dopoldne v Ljutomeru

Pester program Martinovanja v Ljutomeru

Dejan Razlag, sobota, 13. november 2010 ob 15:221
Kulturno mladinsko TD Krištanci-Šalinci-Grlava

Kulturno mladinsko TD Krištanci-Šalinci-Grlava

Na čudovito sončno Martinovo soboto je bilo v Ljutomeru veselo in zanimivo. Že od 8. ure dalje je potekala Martinova tržnica, kjer so ponudniki ponujali domače dobrote in izdelke, za najmlajše so potekale ustvarjalne delavnice Vrtca Ljutomer in Kluba prleških babic. Na odru so se zvrstile otroške gledališke predstave (Otroški oder KD Ivan Kaučič) in nastopi ljutomerske glasbene šole ter Kulturnega mladinskega TD Krištanci-Šalinci-Grlava.

Nastopili so tudi Tamburaši Bisernica DU Ljutomer, Matija Bratuša iz KD Anton Krempl Mala Nedelja pa je pospravil klopotec v družbi vinske kraljice Male Nedelje Jenny Slekovec in muzikantov. Obiskovalci pa so se lahko posladkali ob moštu, vinu in pečenemu kostanju.

Zvečer od 20. ure dalje bo Pepek z brega s prijateljem Klumpo krstil mošt, od 21. ure naprej pa bo pod ogrevanim šotorom zabava z Mambo Kings. Vstopnine ni.

Že včeraj so se obiskovalci zabavali ob glasbi Free for Cash in Samo Budna & Band.

Dvodnevno prireditev organizira društvo KAEMDE v sodelovanju z LTO Prlekija Ljutomer in Občino Ljutomer.

TUNČEK ponedeljek, 15. november 2010 ob 15:41

Ke se eni bunijo ? Is slik je viditi, da je blo fajn, fsoke stvari neke.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno