Prekmurka izpadla iz tekmovanja MasterChef Slovenija

Iz tekmovanja v izločitvenem testu je izpadla, ne da bi žirija sploh poskusila njeno jed oz. sladico, ki so jo morali pripraviti

Prlekija-on.net, petek, 3. maj 2019 ob 13:21
Nastja Novak, foto: POP TV

Nastja Novak, foto: POP TV

Nastja Novak iz Černelavcev se je v letošnji sezoni kuharske oddaje MasterChef Slovenija borila za deseterico najboljših. A je iz tekmovanja v izločitvenem testu izpadla, ne da bi žirija sploh poskusila njeno jed oz. sladico, ki so jo morali pripraviti. V izločitvenem testu so namreč tekmovalci morali pripraviti francosko sladico, eclerje. Nastja ni sledila pravemu vrstnemu redu priprave, zato so sodniki zmajevali z glavami. Nastja je nato opozorila nase v pozitivnem smislu, saj je dohitela in prehitela ostale tekmovalce.

Nastja je nato ugotovila, da se njeni eclerji sploh niso pekli, ker ni prižgala pečice. Ob tem je bila povsem obupana, planila je v jok. Njeno razočaranje je bilo še večje, ker je imela pripravljene vse ostale komponente. Nastji je na pomoč priskočil tudi Luka, a ji ni uspelo in se je iz oddaje morala posloviti. Sodniki so jo poslali domov, ne da bi jed sploh poskusili, saj ni bila dokončana. Nastji je ob odhodu bilo žal, da se ni mogla dokazati kot individualna kuharica.



Več v Družabno