Dež, ki je padal le na obrobju mesta, ustvaril »deževno zaveso«

Na obrobju Ljutomera je padal dež, medtem, ko je v samem mestu ostalo suho in sončno vreme

Prlekija-on.net, torek, 4. junij 2019 ob 20:16
Deževna zavesa nad Ljutomerom

Deževna zavesa nad Ljutomerom

V torek popoldan je dele Slovenije zajelo deževje in posamezne nevihte. Tudi na obrobju Ljutomera je padal dež, medtem, ko je v samem mestu ostalo suho in sončno vreme. Ob tem se je iz mesta na obrobje videla zanimiva "deževna zavesa", ki je potovala iz enega konca na drugega. Pojav si lahko ogledate na fotografijah in v videu.

Na vzhodu še krajevne plohe in nevihte

Po napovedih Agencije RS za okolje (Arso) še zvečer lahko nastane kakšna ploha ali nevihta, ponoči pa se bo razjasnilo. V sredo bo sprva pretežno jasno, popoldne in zvečer pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše v vzhodnih in severnih krajih. Popoldne bo zapihal veter južnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28 °C.

V četrtek in petek bo večinoma sončno, več oblačnosti bo občasno v hribovitih krajih na zahodu. Pihal bo jugozahodni veter. V soboto bo sprva precej jasno, popoldne pa bodo predvsem na severu možne plohe ali nevihte. Zapihal bo severovzhodni veter.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Narava

Male živali DGMPŽ Gornja Radgona

Tudi domače male pesemske živali na Agri

nedelja, 11. avgust 2019 ob 14:41
Perzeidi, foto: O12/Pixabay

V ponedeljek ponoči vrhunec roja Perzeidov

nedelja, 11. avgust 2019 ob 08:46