Ljutomerski policisti zaustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je v vozilu prevažal štiri tujce

Na področju kriminalitete so v Veržeju obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, v Banovcih pa tatvino dokumentov iz torbice

Prlekija-on.net, petek, 7. junij 2019 ob 06:53
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri kazniva dejanja, štiri prometne nesreče z gmotno škodo, nedovoljen vstop, dve kršitvi javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so v Veržeju obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, v Banovcih tatvino dokumentov iz torbice in v Murski Soboti je bil na eni od bank najden bankovec za 50 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Ljutomerski policisti so zaustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je v vozilu prevažal štiri tujce, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Denar

Na bankomatu v Veliki Nedelji našli denar. Je vaš?

ponedeljek, 14. oktober 2019 ob 09:45
Kmetje s kombajni ne upajo več v koruzo

Poškodovan še en kombajn

ponedeljek, 14. oktober 2019 ob 08:021
Reneja so brutalno pretepli v soboškem parku

Je pri napadu v parku dejansko šlo za poskus umora?

nedelja, 13. oktober 2019 ob 08:52