Voznik vozil pod vplivom alkohola in zapeljal s ceste

Pri tem se je lahko telesno poškodoval, na vozilu pa je nastalo za 5.000 evrov materialne škode

Prlekija-on.net, sreda, 12. junij 2019 ob 06:54
Prometna nesreča v Vučji vasi, foto: PGD Ljutomer

Prometna nesreča v Vučji vasi, foto: PGD Ljutomer

Pretekli torek so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali osem prometnih nesreč v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, štiri kršitve javnega reda in miru, opravili ogled najdbe ukradenega motornega kolesa, zavarovali kraj najdbe neeksplodirane mine, pridržali eno osebo in štiri primere povoženja divjadi.

Okoli 12.45 je voznik osebnega avtomobila izven naselja Vučja vas, zapeljal desno izven vozišča in trčil v betonski propust. Pri tem se je lahko telesno poškodoval, na vozilu pa je nastalo za 5.000 evrov materialne škode. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov na javnem kraju ni hotel pomiriti, je bil pridržan na Policijski postaji Murska Sobota.

Pri rušenju objekta na nogometnem igrišču v Murski Soboti je bila najdena neeksplodirana mina iz druge svetovne vojne. Policisti so kraj zavarovali do prihoda pirotehnikov, ki so bombo varno odstranili.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.



Več v Črna kronika