Enemu odvzeli osebno vozilo, drugega pridržali

Na Ptuju so 34-letnemu vozniku zasegli osebni avtomobil, ker je vozil brez vozniškega dovoljenja, v Lenartu pa so 31-letnega voznika osebnega avtomobila pridržali, saj je vozil pijan

Prlekija-on.net, sobota, 15. junij 2019 ob 20:11
Policija

Policija

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so policisti na Ptuju 34-letnemu vozniku zasegli osebni avtomobil, policisti v Lenartu pa so pridržali
31-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus z alkotestom nameril prisotnost 1,37 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Zoper oba sledi nadaljni postopek na okrajnem sodišču za prekrške.

Voznik mopeda huje poškodovan, policija išče neznanega voznika

V petek, 14. junija, ob 13.30, pa se je v krožnem križišču na Ormoški cesti, med trgovskim centrom Qlandia in trgovino Tames na Ptuju, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik mopeda, svetle barve, kateri je v prometni nesreči v krožnem križišču padel in se hudo telesno poškodoval in neznani voznik osebnega avtomobila, svetlejše barve.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija prosi morebitne očividce in neznanega voznika osebnega avtomobila, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da se zglasijo na Policijski postaji Ptuj, Osojnikova cesta 29, ali pokličejo tel. številko 02 780 91 00 oz. 113.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika