Napadena in hudo telesno poškodovana sodnica iz Okrožnega sodišča v Mariboru

Preiskovalni sodnik je prevzel vodenje ogleda kraja dejanja kaznivega dejanja poskusa umora skupaj z mariborskimi kriminalisti, ki izvajajo obsežne aktivnosti v okviru intenzivne kriminalistične preiskave

Prlekija-on.net, nedelja, 16. junij 2019 ob 11:30
Hudo poškodovano so prepeljali v UKC Maribor

Hudo poškodovano so prepeljali v UKC Maribor

V nedeljo, 16. Junija okoli 1.15 ure je bil OKC PU Maribor obveščen, da je bila na območju Maribora napadena in hudo telesno poškodovana sodnica iz Okrožnega sodišča v Mariboru.

Na kraj so bili napoteni reševalci in policisti. Poškodovani je bila nudena medicinska pomoč in z vozilom nujne medicinske pomoči je bila odpeljana v UKC Maribor.

Policisti so zavarovali kraj dejanja in obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika ter državno tožilko, ki sta prišla na kraj. Preiskovalni sodnik je prevzel vodenje ogleda kraja dejanja kaznivega dejanja poskusa umora skupaj z mariborskimi kriminalisti, ki izvajajo obsežne aktivnosti v okviru intenzivne kriminalistične preiskave.

Policija poziva tudi, če bi kdo imel kakšne informacije ali karkoli vedel o tem napadu, da lahko pokliče na 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Več informacij bodo lahko sporočili v nadaljevanju.



Več v Črna kronika