Popoln večer za pare

V Akademiji za ženske Lakšmi so se odločili za nov izziv in so priredili prav poseben dogodek z naslovom Popoln večer za pare

Prlekija-on.net, torek, 18. junij 2019 ob 08:47
Popoln večer za pare

Popoln večer za pare

Po številnih uspešnih dogodkih za nežnejši spol, poimenovanih Ženski večeri, so se v Akademiji za ženske Lakšmi odločili za nov izziv: 8. junija so priredili prav poseben dogodek z naslovom Popoln večer za pare.

Po besedah organizatorice Mihaele Gržin naj bi dobra polovica udeležencev prišla iz malce bolj oddaljenih krajev, kar očitno dokazuje, da nekateri ljudje v osrčju Prlekije še niso tako zelo odprti za tovrstne dogodke, zato je bila organizacija večera še toliko večji izziv.

A tisti, ki so vendarle prišli, so bili nad celotnim dogajanjem nedvomno navdušeni. Dogodek je bil namreč zabaven, ravno prav romantičen in tudi kanček poučen, zato so gostje odšli domov z nasmehom na ustnicah in s kakšno idejo več, kako nadgraditi in izboljšati svoj partnerski odnos.

Saša Einsiedler je namreč na slikovit in humoren način predstavila različne oblike komunikacije med partnerji, Tina Gorenjak je s svojim nastopom poskrbela za dobršno mero zabave in smeha, Nina Mernik iz Plesne šole Urška pa je zbranim pomagala osvojiti različne plesne korake. Za večerjo so poskrbeli kuharji Bioterm Mala Nedelja, Turistična kmetija Hlebec pa je z njihovimi odličnimi vini in žlahtnim konjakom prispevala k še dodatni sprostitvi vseh udeležencev večera.

Čudovit ambient v Biotermah Mala Nedelja je gotovo pripomogel k romantičnemu vzdušju, piko na i pa so dodale čokoladice Posestva Passero ter žametno rdeče vrtnice iz Vrtnega centra Kurbus.

DJ Marjan je na začetku poskrbel za bolj romantično plesno glasbo, namenjeno plesu v parih, večer pa se je končal s pravim žurom na plesišču.

Da bo ta dogodek resnično ostal nepozaben, je poskrbela še fotografinja Tanja Zrinski, ki je pare ovekovečila na svoj edinstveni, mojstrski način in tako vsem pričarala zares imenitne fotografije.

Bil je večer, kot ga je obljubljal že sam naslov dogodka: preprosto popoln!Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno