Na Razkrižju prijeta državljanka Palestine

Po končanem postopku je bila odpeljana v Azilni dom v Ljubljano

Prlekija-on.net, sreda, 19. junij 2019 ob 07:29
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, ki so se končale le z materialno škodo. Obravnavali so deset kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, požar na osebnem avtomobilu, šest primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete je bilo obravnavano nasilje v družini, tatvina registrske tablice MS CF-144, vlom v starejšo nenaseljeno stanovanjsko hišo in tatvina goriva iz parkiranega tovornega vozila.

Na Razkrižju je bila prijeta državljanka Palestine, ki je na nedovoljen način vstopila v državo. Po končanem postopku je bila odpeljana v Azilni dom v Ljubljano.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika