Dejan Židan v Ljutomeru odprl poslansko pisarno

Židan, ki bo v Ljutomeru spet 30. septembra, je občankam in občanom, s katerimi se je pogovarjal v ponedeljek, obljubil, da jim bo pomagal pri reševanju težav, s katerimi so ga seznanili

Prlekija-on.net, ponedeljek, 24. junij 2019 ob 14:21
Poslanska pisarna Dejana Židana v Ljutomeru

Poslanska pisarna Dejana Židana v Ljutomeru

Prvak stranke SD in predsednik državnega zbora mag. Dejan židan je v ponedeljek v prostorih SD Ljutomer, kjer je odprl svojo poslansko pisarno, povedal, da "ni dovolj, da predstavniki ljudstva delujemo le v ustanovah in na položajih, kamor smo bili izvoljeni oz. imenovani. Delovati in pomagati moramo tudi na terenu, med ljudmi".

Židan, ki bo v Ljutomeru spet 30. septembra, je občankam in občanom, s katerimi se je pogovarjal v ponedeljek, obljubil, da jim bo pomagal pri reševanju težav, s katerimi so ga seznanili. "Kolikor je v moji moči bom zagotovo konstruktivno in odgovorno pristopil k reševanju težav, s katerimi so me seznanili domačini. Tam, kjer pa sam ne morem aktivno pristopiti k iskanju rešitev, bom pa v pomoč ljudem pomagal najti ustrezne, kompetentne sogovornike".

V ponedeljek so se med drugim informirali in tudi iskali rešitve s področja kulturnih dogodkov (Grossmannov festival), lokalne infrastrukture, nujne medicinske pomoči, financiranja zdravstvenih storitev v domovih za ostarele in dolgotrajne oskrbe.

Predsednik Območne organizacije SD Prlekije Damjan Bogdan je ob tem dodal, da "socialna demokracija, ko govori o aktivnemu pristopanju k reševanju stisk in težav ljudi iz naše sredine, misli resno. Ponosni smo, da se je predsednik SD Dejan Židan odločil poslansko pisarno poleg tiste, ki jo ima v Murski Soboti, odpreti tudi v Ljutomeru. Ljudi, ki v naši občini potrebujejo bodisi sistemsko bodisi pravno, strukturno pomoč je veliko. Vesel sem, da je v ponedeljek potekala konstruktivna debata, ljudje so predsednika SD seznanili z realnimi problemi. Prepričan sem, da se bo Dejan Židan v iskanje rešitev intenzivno vključil".



Več v Politika