Trčila štiri vozila, škode za 20 tisoč evrov

Eno vozilo je s kraja nesreče odpeljalo, gasilci pa so poskrbeli tudi za pse, ki so se nahajali v enem izmed vozil, jim nudili zavetje pred vročino ter jih odpeljali na pregled v Veterinarsko ambulanto Ljutomer

Prlekija-on.net, nedelja, 30. junij 2019 ob 08:42
Prometna nesreča v Ljutomeru

Prometna nesreča v Ljutomeru

Preteklo soboto so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale, kaznivo dejanje poškodovanja osebnega avtomobila in nasilništva, enajst kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru ter povoženje divjadi.

V Murski Soboti in Apačah sta med vožnjo s kolesom padla kolesarja in se pri padcu lahko telesno poškodovala. V Ljutomeru je zaradi neprilagojene hitrosti voznika tovornega vozila, prišlo do trčenja med več vozili. Eden udeleženec se je pri trčenju lahko telesno poškodoval. Na vozilih je nastalo za okoli 20.000 evrov škode. Sprva smo poročali o trčenju med tremi vozili, a smo pozneje izvedeli, da so trčila štiri vozila, saj je eno vozilo odpeljalo s kraja nesreče. V osebnem vozilu tuje registrske št. so se nahajali tudi psi, za katere so poskrbeli gasilci in jim nudili zavetje pred vročino ter jih odpeljali na pregled v Veterinarsko ambulanto Ljutomer.

Javni red in mir je bil kršen devetkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika