Zajelo nas je močno deževje in ohladilo ozračje

Zajelo nas je močno deževje s sunki vetra, a hujših posledic ni bilo

Prlekija-on.net, sreda, 3. julij 2019 ob 20:48
Prihod nevihte nad Ljutomer

Prihod nevihte nad Ljutomer

V sredo popoldan je naše kraje zajelo močno deževje s sunki vetra, a hujših posledic ni bilo. Je pa se ob tem ohladilo ozračje. Kot navaja Agencija RS za okolje bo zvečer in ponoči delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Pojavljale še se bodo krajevne nevihte, lahko tudi z močnimi nalivi. Proti jutru se bodo padavine umirile, jutro pa bo precej oblačno. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18 °C.

V četrtek bo spremenljivo vreme. V notranjosti Slovenije se bodo še pojavljale krajevne padavine, deloma plohe in nevihte. Več sonca bo popoldne. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 27 °C.

V petek bo precej jasno in spet nekoliko bolj vroče, zjutraj bo ponekod megla ali nizka oblačnost. V soboto bo precej jasno in vroče, popoldne bo nastala kakšna nevihta. V nedeljo bo spremenljivo oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Spet bo hladneje.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Narava

Luna skozi oblake vidna kot obraz

Na večernem nebu se je prikazal obraz

petek, 11. oktober 2019 ob 20:18
Podrto drevo v Ljutomeru

Gasilci odstranjevali drevesa

petek, 11. oktober 2019 ob 19:13
Jožica in Bojan sta upravičeno ponosna na svojo jedilno bučo, foto: Ludvik Kramberger

Jožici in Bojanu je zrasla jedilna buča velikanka

torek, 8. oktober 2019 ob 08:27