Na območju Ljutomera prijeli sedem tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v državo

Trinajst oseb, ki so na nedovoljen način prestopili tudi slovensko avstrijsko državno mejo, pa je bilo prevzetih od avstrijskih varnostnih organov

Prlekija-on.net, sreda, 10. julij 2019 ob 08:28
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, manjši požar in devet primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete je bilo obravnavano poškodovanje tuje stvari, tatvina delov s tovornega vozila in državljan Romunije, ki je uporabljal ponarejeno prometno dovoljenje za osebni avtomobil.

Na območju Ljutomera je bilo prijetih sedem tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v državo. Trinajst oseb, ki so na nedovoljen način prestopili tudi slovensko avstrijsko državno mejo, pa je bilo prevzetih od avstrijskih varnostnih organov.

Zaradi vožnje brez ustreznega vozniškega dovoljenja je bil kršitelju zasežen kmetijski traktor.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU M. Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika