Na avtobusni postaji v Ormožu prijeli dva mladoletna državljana Alžirije

Omenjena sta pred tem preko reke Drave, nedovoljeno vstopila v našo državo. Ker sta v postopku zaprosila za mednarodno zaščito v naši državi, so ju policisti prepeljali v Azilni dom v Logatcu.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. julij 2019 ob 10:49
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti PU Maribor obravnavali dva nedovoljena prehoda državne meje z Republiko Hrvaško. Ormoški policisti so že dopoldan na avtobusni postaji v Ormožu prijeli dva mladoletna državljana Alžirije, ki sta pred tem preko reke Drave, nedovoljeno vstopila v našo državo. Ker sta v postopku zaprosila za mednarodno zaščito v naši državi, so ju policisti prepeljali v Azilni dom v Logatcu.

V popoldanskem času pa je 5 državljanov Pakistana nedovoljeno vstopilo v našo državo preko maceljskega gorovja izven naselja Žetale. Po uspešnem vstopu v našo državo so zvečer peš odšli do Mednarodnega mejnega prehoda Gruškovje in se tam predali policistom. Po zaključenem postopku bodo predani hrvaškim policistom.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika