Na cesti ležal neznan moški in se ni želel odstraniti

Na kraju so moškemu izdali plačilni nalog, prav tako pa so na kraj poklicali ekipo iz Zdravstvenega doma Ormož, kateri so moškega odpeljali na zdravljenje v Psihiatrično bolnico Ormož

Prlekija-on.net, torek, 30. julij 2019 ob 13:12
Na kraju so moškemu izdali plačilni nalog

Na kraju so moškemu izdali plačilni nalog

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 26. julija, ob 7.48 uri so na relaciji G. Ključarovci - Koračice, opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije, do katere je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Kršitelju je patrulja na kraju izdala plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa.

Ob 11.35 uri so imeli v postopku državljana Alžirije, kateri je ilegalno vstopil v Republiko Slovenijo. Po končanem postopku bodo osebo vrnili Hrvaškim varnostnim organom.

Ob 15.34 uri so bili obveščeni o prometni nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 21.58 so bili obveščeni, da v Savcih na cesti leži neznan moški in se ne želi odstraniti. Na kraju so moškemu izdali plačilni nalog, prav tako pa so na kraj poklicali ekipo iz Zdravstvenega doma Ormož, kateri so moškega odpeljali na zdravljenje v Psihiatrično bolnico Ormož.

Ob 1.38 so bili obveščeni, da v Ormožu motijo anonimnega prijavitelja pri počitku z glasno glasbo. Policista sta na kraju neposredno ugotovila, da imajo dejansko glasno glasbo, zato je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

V soboto, 27. julija, ob 9.15 so tujca, državljana Alžirije, katerega so prijeli pri ilegalnem vstopu v državo, vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Ob 9.55 so v Središču ob Dravi prijeli državljana Pakistana, kateri je ilegalno vstopil v našo državo. Tujec bo po končanih postopkih v naslednjih dneh vrnjen hrvaškim varnostnim organom.

Ob 16.48 so bili napoteni na prometno nesrečo v Ormož. Povzročiteljici, voznici osebnega avtomobila, katera je povzročila prometno nesrečo zaradi nepravilnega premika z vozilom, so izdali plačilni nalog.

V nedeljo, 28. julija, ob 10.32 so v Ormožu prijeli državljana Alžirije in Sirije, katera sta ilegalno vstopila v našo državo. Tujca bosta po končanem postopku vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

V tovornem vozilu prevažala deset državljanov Pakistana in dva državljana Indije

Ob 20.45 so v okolici Ormoža ustavili tujega voznika kombiniranega vozila. V postopku je bilo ugotovljeno, da v vozilu prevaža deset državljanov Pakistana in dva državljana Indije. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja Prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, so vozniku, 39-letnemu državljanu Rusije in 38-letni državljanki Rusije odvzeli prostost. Po vseh zbranih obvestilih, bo zoper oba tujca podana kazenska ovadba. Prijete tujce pa bodo po končanem postopku vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Ob 05.12 so bili obveščeni o podrtem drevesu na regionalni cesti v kraju Gomila. Patrulja je kraj zavarovala do prihoda delavcev cestnega podjetja, kateri so drevo odstranili z vozišča in sprostili promet.



Več v Črna kronika