Nika Zorjan predstavlja nov videospot za pesem Na plažo

Refren pesmi Nika odpoje v prekmurščini

Prlekija-on.net, torek, 30. julij 2019 ob 19:06
Nika Zorjan - Na plažo

Nika Zorjan - Na plažo

Medtem ko je duet Nike Zorjan in Isaaca Palme OLA OLA že deseti teden zapored na prvem mestu najbolj predvajanih slovenskih skladb SLOTOP 50, pevka nikakor ne počiva. Na vrhuncu poletne sezone z današnjim dnem na radijske postaje prihaja: Na plažo!

Po letu in pol premora s prekmurščino je Nika v refrenu pesmi uporabila delček njenega prepoznavnega in melodičnega dialekta in tako nadaljuje svoje poslanstvo: "Ponovno sem vključila nekaj prekmurskih besed, a zgolj kot začimbo. Enostavno deluje zelo eksotično, kar je za poletno uspešnico tudi svežina za poslušalce," je ob izidu pesmi zaupala Nika. Nekaj posebnega pa je za Niko pesem NA PLAŽO tudi zato, ker je njena sestra Eva Zorjan soustvarila besedilo. "Moja mlajša sestra je del moje glasbene zgodbe, največja podpornica in tudi spremljevalna vokalistka v moji zasedbi. Ko sem ekipi, s katero delam, pokazala besedilo NA PLAŽO, je takoj padla ideja, da še letošnje poletje pesem posnamemo in jo izdamo. Zelo se veselim odziva poslušalcev in gledalcev."

Z ekipo NEO VISUALS je Nika posnela videospot v mesecu juliju na Sardiniji.

Nika pa konec tedna pesem NA PLAŽO izda tudi na hrvaškem, sicer v hrvaškem jeziku, kjer sta se ji pridružila tudi znana hrvaška youtuberja Svenky in Rasta, slednji je eden najpopularnejših hrvaških glasbenikov youtuberjev.

Pesmi lahko prisluhnete v videoposnetku.



Več v Glasba in film