Voznik z veliko hitrostjo in polnim vozilom tujcev bežal pred policisti ter povzročil prometno nesrečo

V vozilu je bil državljan Srbije, kateri je v vozilu prevažal 6 državljanov Turčije, kateri so ilegalno vstopili v našo državo

Prlekija-on.net, sreda, 31. julij 2019 ob 09:13
Voznik ni ustavil na znake policije in nato v Ormožu povzročil prometno nesrečo

Voznik ni ustavil na znake policije in nato v Ormožu povzročil prometno nesrečo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 20. julija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 30. julija, ob 9.20 so hrvaškim varnostnim organom vrnili 12 tujcev, kateri so v nedeljo ilegalno vstopili v našo državo.

Ob 11.00 so posredovali na eni od bencinskih črpalk, kjer stranka ni plačala goriva, ampak je odpeljala. Voznika so izsledili. Moški je pozabil plačati in je šel takoj nazaj plačat gorivo.

Ob 15.30 v Ormožu na znake policista voznik srbskih reg. tablic ni ustavil osebnega vozila. Voznik je z veliko hitrostjo bežal pred policisti in nato v Ormožu povzročil prometno nesrečo. V vozilu je bil državljan Srbije, kateri je v vozilu prevažal 6 državljanov Turčije, kateri so ilegalno vstopili v našo državo. Vsi tujci so bili prijeti in bodo obravnavani za nezakonit prestop državne meje. Ob 16.55 uri so v Ormožu prijeli še enega državljana Srbije, kateremu je bila prav tako odvzeta prostost zaradi suma, da je ljudi pripeljal preko meje v Slovenijo.

Ob 15.36 so prejeli obvestilo, da se je v bližini reke Drave na območju Središča ob Dravi izgubila njena prijateljica in jo pogreša že 2,5 ure. Policisti so iskali izgubljeno, vendar so bili ob 16.41 uri obveščeni s strani hrvaških varnostnih organov, da je navedena na Hrvaškem. Dekle se je namreč izgubila in ni vedela nazaj, zato je prečkala reko Dravo in se zatekla k prvi hiši na Hrvaškem.

Ob 16.37 je patrulja iz Policijske postaje Podlehnik v kraju Žerovinci obravnavala dogodek v katerem se je zaradi padca v jarek poškodoval moški. Ob 19:05 uri so v Krčevini obravnavali prometni dogodek in sicer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

Ob 22:10 uri so na območju Središča ob Dravi prijeli 4 državljane Sirije, kateri so nedovoljeno prestopili državno mejo. Trenutno so v postopku vračanja hrvaškim policistom.

Ob 22:23 uri so v Žerovincih obravnavali prometni dogodek in sicer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno. Ob 05:31 uri so v Žerovincih obravnavali prometni dogodek in sicer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika

Policija

V streljanju ena oseba umrla

nedelja, 28. april 2024 ob 22:32
Slovo od Tiveka

Številni se poslavljajo od priljubljenega Tiveka

nedelja, 28. april 2024 ob 15:00