Več tisoč obiskovalcev se je sprehodilo med številnimi stojnicami na Prleškem sejmu

Čez celoten dan so zbrane zabavali Ansambel Štrk, Nuša Derenda, Blue planet in Skupina Gadi

Prlekija-on.net, nedelja, 4. avgust 2019 ob 12:27
Prleški sejem

Prleški sejem

V soboto, 3. avgusta, je v Ljutomeru potekal tradicionalni Prleški sejem, ki vsako leto ustvari nepozabno vzdušje zabave, doživetij in veselja v mešanici kulinarike, sejmarstva in tradicionalnih obrti. Dogajanje poteka na prostornem Glavnem trgu, kjer so postavljene lične stojnice po tematskih avenijah vina, domače obrti, domačih dobrot, društev, obrtništva in podjetništva, bižuterije in bolšjaka. Posebna skrb je namenjena tudi aktivnostim in delavnicam za otroke. Sejemsko dogajanje obarvajo priznane slovenske glasbene skupine.

Nekaj besed so pred uradnim odprtjem povedali županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, predsednik Turistične zveze Slovenije, Peter Misja in predsednik Pomurske turistične zveze, Uroš Kamenšek, ter predstavniki pobratenih občin Fulnek in Užice, vsi skupaj pa so nato nazdravili skupaj z vinskima kraljicama Male Nedelje in Ljutomera, Daniello Kosi in Tjašo Kovačič.

Letos so nastopili Ansambel ŠtrkNuša DerendaBlue planet in Skupina Gadi, potekal je tudi bogat program za otroke.

Na Prleškem sejmu je bila tudi naša stojnica, kjer ste lahko kupili vse izdelke iz naše spletne trgovine Prlekija.shop. Vsem, ki ste nas obiskali, se zahvaljujemo, v nedeljo, 4. avgusta, pa lahko tudi v naši spletni trgovini še izkoristite sejemski 20-odstotni popust s kodo SEJEM20.

Iz sejma smo se javljali tudi v živo, kar si lahko ogledate v spodnjih videih.

Prleški sejem 2019

Prleški sejem v Lotmerki Več -> https://p24.si/prleški-sejem-2019

Objavil/a Prlekija-on.net dne Sobota, 03. avgust 2019
Nuša Derenda na Prleškem sejmu

Nuša Derenda Več -> https://p24.si/prleški-sejem-2019

Objavil/a Prlekija-on.net dne Sobota, 03. avgust 2019


Več v Družabno