Pri ilegalnem prehodu meje prijeli 39 tujcev

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, zatajitev denarnice, neomogočanje stikov z otrokom in poškodbo stekla na vhodnih vratih bloka

Prlekija-on.net, sreda, 7. avgust 2019 ob 08:25
Policisti so prijeli 39 tujcev

Policisti so prijeli 39 tujcev

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali eno osebo, pri ilegalnem prehodu meje prijeli 39 tujcev, osem primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, zatajitev denarnice, neomogočanje stikov z otrokom in poškodbo stekla na vhodnih vratih bloka.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je javni red in mir kršil na javni prireditvi, je bil pridržan, ker kljub opozorilom policistov s kršitvijo ni prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.