Ormoški policisti imeli opravka z državljani Alžirije

Enega tujca so zaradi slabega zdravstvenega počutja odpeljali v zdravstveno ustanovo, kjer je ostal na zdravljenju

Prlekija-on.net, petek, 16. avgust 2019 ob 07:52
Na območju Središča ob Dravi v zadnjih tednih beležijo povečano število tujcev

Na območju Središča ob Dravi v zadnjih tednih beležijo povečano število tujcev

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih 48 urah obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V sredo, 14. avgusta, ob 11:15 uri so na MMP Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom predali tri tujce, kateri so bili v torek prijeti pri ilegalnem prehodu državne meje.

Ob 18:30 uri so izven naselja Središče ob Dravi pri ilegalnem prestopu državne meje prijeli dva državljana Alžirije, po končanem postopku bosta vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Ob 21:15 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Podgorci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 4:20 uri so v naselju Središče ob Dravi prijeli državljana Alžirije, kateri je predhodno prestopil državno mejo na izven zato določenem mestu. Po končanem postopku bo vrnjen hrvaškim varnostnim organom.

Ob 5:30 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Savci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V četrtek, 15. avgusta, ob 07.59 so sprejeli prijavo o izgubi registrske tablice.

Ob 12:00 uri so hrvaškim varnostnim organom izročili dva državljana Alžirije, ki sta nedovoljeno vstopila v Republiko Slovenijo. Enega tujca pa so zaradi slabega zdravstvenega počutja odpeljali v zdravstveno ustanovo, kjer je ostal na zdravljenju.

Ob 16.57 uri so v Središču ob Dravi prijeli tri državljane Alžirije, ki so nedovoljeno vstopili v Republiko Slovenijo.



Več v Črna kronika