Odkrili vozilo, ki je bilo leta 2011 ukradeno v Franciji

Vozilo je bilo zaseženo, zoper voznika tujega državljana sledi kazenska ovadba

Prlekija-on.net, petek, 16. avgust 2019 ob 08:14
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in šest kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan vlom v kletne prostore stanovanjskega bloka od koder je neznanec odtujil moško cestno kolo. Lendavski policisti so obravnavali tatvino denarnice z denarjem iz osebnega avtomobila in goljufijo. Na avtocestnem počivališču je bila opravljena kontrola osebnega avtomobila znamke BMW X6, tujih reg. številk, za katerega se je ugotovilo da je bil leta 2011 ukraden v Franciji. Vozilo je bilo zaseženo, zoper voznika tujega državljana sledi kazenska ovadba.

Javni red je bil kršen 6-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.Več v Črna kronika