V trčenju treh vozil, tri osebe poškodovane

Trčila so tri osebna vozila, pri tem pa so se tri osebe poškodovale

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. avgust 2019 ob 13:22
Prometna nesreča v Noršincih pri Ljutomeru

Prometna nesreča v Noršincih pri Ljutomeru

V ponedeljek, 19. avgusta, okoli 12.30, je na cesti med Ljutomerom in Križevci pri Ljutomeru, nekaj sto metrov iz Noršincev pri odcepu za Šalince, prišlo do prometne nesreče. Po neuradnih informacijah so trčila tri osebna vozila, do trčenja pa naj bi prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. Dve vozili sta ob tem končali v obcestnem jarku, eno pa je obstalo na vozišču.

Na kraju so posredovali policisti, gasilci PGD Ljutomer in reševalci NMP Ljutomer. Promet je v času nesreče potekal izmenično enosmerno.

Iz Uprave RS za zaščito in reševanje so pozneje sporočili, da so trčila tri osebna vozila, pri tem pa so se tri osebe poškodovale. Gasilci PGD Ljutomer so nudili pomoč reševalcem pri prenosu poškodovanih, nudili pomoč policistom, odklopili akumulatorje, očistili vozišče in pomagali avtovleki pri nalaganju poškodovanih vozil.

Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika

Posredoval je helikopter

Otrok se je huje poškodoval ob padcu

torek, 25. junij 2024 ob 20:49
Policija

Obravnavali sum ponarejanja denarja

torek, 25. junij 2024 ob 08:00