Ljutomerski policisti obravnavali tatvino denarja in bančnih kartic

Na območju Ljutomera je bilo prijetih trinajst tujcev, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo

Prlekija-on.net, torek, 20. avgust 2019 ob 08:28
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih so bili trije udeleženci telesno poškodovani, štiri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in prijeli trinajst tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo.

S področja kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali tatvino denarja in bančnih kartic. Na območju Murske Sobote je bila obravnavana tatvina v trgovini in tatvina ključev od vozila. Na območju Lendave je bilo obravnavano poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih.Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Ljutomera je bilo prijetih trinajst tujcev, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Lendava, na pomurski avtocesti in v bližini šol.



Več v Črna kronika