Moška ekipa TOP-GUN Grlava ponovno evropski prvaki

To je že deveti evropski naslov od leta 2001, ko so osvojili prvi naslov

Prlekija-on.net, petek, 30. avgust 2019 ob 12:54
Ekipa TOP-GUN Grlava

Ekipa TOP-GUN Grlava

Ekipa TOP-GUN iz Grlave nadaljuje z odličnimi rezultati na mednarodnih tekmovanjih. Po super uspehu ženske ekipe v Italiji z osvojenim drugim mesto je uspeh sedaj še nadgradila moška ekipa, ki je postala v Podčetrtku (Terme Olimia) evropski klubski prvak. To je že deveti evropski naslov od leta 2001, ko so osvojili prvi naslov. Ti uspehi potrjujejo mesto TOP-GUN Grlava med prvih pet najboljših ekip v Evropi.

V ekipi so nastopili Sebi Antolin, Janko Turnšek, Leon Mertük, Mihec Topolnik, Tim Pučko, Ludvik Kiraly, Mitja Kolbl, Roman Tivadar, Mato Janžekovič, Andrej Gorjak, Rene Grah in Denis Kokot.

Odlično drugo mesto je dosegla tudi moška reprezentanca Slovenije, kjer je kapetan in igralec ekipe TOP-GUN Aleš Zadravec

Ženska slovenska reprezentanca pa je zasedla prav tako odlično četrto mesto, kjer pa je kapetan in igralka Mojca Mužič. Za reprezentanco še je nastopila tudi Lea Zabavnik, obe iz ekipe TOP-GUN.

Naslednje veliko tekmovanje je Svetovno prvenstvo v klasičnem pikadu - WDF v Romuniji od 6.10. do 12.10.2019. Na prvenstvo sta se uvrstili in se ga bosta tudi udeležili tako moška kot ženska reprezentanca Slovenije. V ženski bo nastopila Mojca Mužič, v moški pa Leon Mertük in Sašo Vütek iz ekip TOP-GUN.



Več v Šport