Državljan Indije v vozilu prevažal 16 državljanov Pakistana

Policisti PP Ormož so v Trgovišču ustavili kombinirano vozilo italijanskih reg. oznak, ki ga je vozil 29-letni državljan Indije, s prebivališčem v Italiji

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. september 2019 ob 19:04
Na območju Ormoža in Središča ob Dravi beležijo številne ilegalne prehode meje

Na območju Ormoža in Središča ob Dravi beležijo številne ilegalne prehode meje

Mariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 265 klicev, od tega 75 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali tri primere nedovoljenih prehodov državne meje.

Včeraj dopoldan, so policisti PP Ormož na območju Središča ob Dravi prijeli državljana Indije, ki je pred tem v gozdu nedovoljeno vstopil v našo državo iz Republike Hrvaške, in pešačil v smeri Središča ob Dravi. Vrnili ga bodo hrvaškim varnostnim organom.

Včeraj popoldan, so policisti PP Podlehnik, na območju Kupčinjega vrha prijeli 11 državljanov Pakistana, ki so pred tem na nedovoljen način vstopil v našo državo iz Republike Hrvaške. Vseh 11 je med postopkom zaprosilo za mednarodno zaščito v naši državi. Prepeljani so bili v Azilni dom.

Včeraj zvečer so policisti PP Ormož v Trgovišču ustavili kombinirano vozilo italijanskih reg. oznak, ki ga je vozil 29-letni državljan Indije, s prebivališčem v Italiji. V vozilu je prevažal 16 državljanov Pakistana, ki so pred tem na nedovoljen način vstopil v našo državo iz Republike Hrvaške. Pakistance bodo vrnili hrvaškim varnostnim organom, Indijca pa so pridržali.



Več v Črna kronika