Največ napihljivih igral so ta konec tedna postavili v Lenartu

Prvi Veveričkin otroški festival v Lenartu je v privabil več kot tisoč ljudi

Aleksandra Papež, torek, 24. september 2019 ob 08:47
Veveričkin otroški festival v Lenartu

Veveričkin otroški festival v Lenartu

Ta konec tedna je zaznamoval Veveričkin otroški festival v Lenartu, ki ga je podjetje Veverička iz Lenarta s sodelujočimi podjetji, partnerji in ustvarjalci pripravilo prvič in je v Lenart privabil več kot 1000 ljudi.

Otroci so se lahko zabavali in razmigali na 20 napihljivih igralih. Nekatera izmed njih so prilagojena in namenjena tudi odraslim uporabnikom, željnim sprostitve.

Gregor Muršec in Robi Pavalec, lastnika podjetja Veverička, sta k sodelovanju pritegnila več podjetij in ustvarjalcev na lokalni in širši ravni, da so tako skupaj zagotovili celostno dogajanje za vso družino.

Zofija Kerec je predstavila Ročna dela Sowelu - od kvačkanih copat do ročno izdelanega nakita. Dojenčki in otroci so se lahko prepustili posebni, čutni masaži Polone Jaušnik (LATISA Masaža dojenčkov in otrok). Adrenalinski poligon podjetja Decatlon Maribor in paintbal prostor sta zagotovila dobro mero adrenalina. Starši pa so lahko preizkusili kozmetiko Farmasi in eterična olja doTERRA Majine Sfere. Minty dot in Minibini ustvarjalki sta predstavili svoje kreacije, ki so med starši zelo priljubljene. Rumplkamra pa je najbolj navdušila najmlajše z izbranimi izdelki za opremo njihovih domačih kotičkov.

Kmetija Dirnbek-Krajnc je obiskovalce razvajala z domačimi mlečnimi izdelki. Za pravo mero hitre prehrane pa je poskrbela ekipa Gud Street Fud-a.

V spremljevalnem programu so nastopila dekleta Mažoretnega in twirling kluba Benedikt, ki so predstavila svoje treninge in povabila k sodelovanju.

Za največje presenečenje pa je poskrbel Maribox s postavitvijo mini kinodvorane s predvajanimi risankami.

Podjetje Veverička je otroke in starše pred festivalom razveselilo s 500 podarjenimi VIP kartami preko Facebook nagradne igre. Podjetje se je v kratkem času prelevilo v največjega ponudnika napihljivih igral pri nas. »Z Robijem se skupaj z najinima družinama zavzemava za bolj zdrav življenjski slog. Napihljivo igralo na zabavi ali dogodku zagotovi gibanje otrokom in jih hkrati odvrne od pretirane uporabe elektronskih naprav.« razloži Gregor Muršec.

Včeraj sta z igrali dopolnila ponudbo krajevnega praznovanja godu Sv. Ruperta v Voličini, danes pa se mlada podjetnika že pripravljata na tradicionalni Storkov dan pod Pohorjem, kjer bosta gostovala s svojo posebno Veveričkino deželo. V mislih pa že kujeta ideja na Veveričkih otroški festival 2020.

Foto: arhiv podjetja Veverička



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno