Sprejem občanov in društva, kateri so bili deležni priznanja na ravni države

Občane je sprejela županja v županatu Mestne hiše v Ljutomeru

Dejan Razlag, ponedeljek, 20. december 2010 ob 11:031
Sprejem

Sprejem

Danes je županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba v županatu Mestne hiše v Ljutomeru, sprejela občane ter društvo, kateri so bili deležni posebnega priznanja na ravni države in širše. Monografijo Ljutomera so tako prejeli Branko Žnidarič, Boris Sunko, Marija Pušenjak, Marija Gaube, Mira Babič, Mira Rebernik Žižek in KTD Festival Ljutomer.

Sprejeti so bili pred kratkim nagrajeni in sicer Branko Žnidarič kot novoizvoljeni podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije, Boris Sunko kot prejemnik nagrade Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve RS, Marija Pušenjak kot prejemnica priznanja Slovenske Karitas, Marija Gaube kot prejemnica zlate plakete TZS, Mira Babič kot prejemnica priznanja dMFA Slovenije, Mira Rebernik Žižek kot prejemmnica Severjeve nagrade in Kulturno turistično društvo Festival Ljutomer ob vključitvi Grossmannovega festivala v Evropsko federacijo festivalov fantastičnega filma.


Progress ponedeljek, 20. december 2010 ob 18:59

Zdaj pa ne morem mimo kritike nove županje. Če pogledam ta imena nam nekaj jasno povedo kdo to so. Sprašujem samo zakaj pa ni bil povabljen Janko Potočnik iz Spodnjega Kamenščaka, ki je v slovenskem merilu naj prostovoljec iz MCP - MC Prlekije in je bil sprejet na Brdu pri Kranju od predsednika RS dr. Danila Türk? Kdo postavlja merila ?

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Kultura in izobraževanje