Voznica zapeljala z vozišča in se huje poškodovala, poškodovani tudi mladoletni sopotnici

Ugotovljeno je bilo, da je voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča in se huje poškodovala, sopotnici stari 9 in 11 let, pa lažje

Prlekija-on.net, petek, 27. september 2019 ob 10:05
Do prometne nesreče je prišlo zjutraj

Do prometne nesreče je prišlo zjutraj

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 26. septembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7.17 uri so v Koračicah obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, pri čemer se je povzročiteljica huje, sopotnika v vozilu pa lažje telesno poškodovala. Ugotovljeno je bilo, da je voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča. Povzročiteljici je bil zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izdan plačilni nalog.

Iz PU Maribor so še sporočili, da je 52-letna voznica vozila osebni avtomobil po lokalni cesti iz smeri Svetega Tomaža poti Ključarovcem. V naselju Koračice je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala s cestišča v levo in z vozilom trčila v drevo. V prometni nesreči se je hudo telesno poškodovala, obe njeni sopotnici v vozilu, stari 9 in 11 let, pa lažje. Vse tri so z reševalnim vozilom prepeljali v SB Ptuj.

Ob 19.49 so v Vičancih obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 00.05 so v Ormožu vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Kršitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja, prav tako pa mu je bil izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika