NK Kapela Ekosen IR paneli premagali ŠD Arko Ključarovci

Nogometaši ŠD Texas bar pa so zmagali v gosteh pri ŠD Tropovci

Branko Košti, petek, 27. september 2019 ob 17:16
NK Kapela Ekosen IR paneli - ŠD Arko Ključarovci

NK Kapela Ekosen IR paneli - ŠD Arko Ključarovci

V 4. krogu 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA, skupina B, sta se v četrtek, 26. septembra na Kapeli, pomerili ekipi NK Kapela Ekosen IR paneli in ŠD Arko Ključarovci. Borbena in napeta tekma, katero je sodil sodnik Božidar Crnkovič, je prinesla kar nekaj rezultatskih preobratov in številne zgrešene priložnosti, ob koncu pa so se veselili domačini, saj so zmagali z rezultatom 5:3.

Domačini so z 1:0 povedli že v 3. minuti, gostje iz Ključarovcev so izenačili v 15. minuti in nato v 18. minuti povedli z 1:2, že v naslednji minuti so domačini izenačili na 2:2 in s tem rezultatom sta ekipi odšli na odmor.

Po trinajstih minutah nadaljevanja so domačini znova povedli s 3:2, a vodili le dve minuti, saj so gostje v 40. minuti izenačili na 3:3, že naslednja minuta je prinesla novo vodstvo domačinov, ki so nato zadeli še v 46. minuti za zmago s 5:3.

Za NK Kapela Ekosen IR paneli so zadeli Daniel Frčko 2x, Denis Karoli, Aleksander Nedizavec in Karel Šalamun, za ŠD Arko Ključarovci Mario Skuhala 2x in Andrej Fajfar.

V 4. krogu Lige ENA, skupina A, je bila uspešna tudi ekipa ŠD Texas bar Videm, ki je v gosteh s tremi zadetki Darka Zorka ter po enim Nejca Brusarja in Marka Karneta, premagala ŠD Tropovci Tišina z 1:5. Za domačine je zadel Jan Šoštarec.



Več v Šport