Prerezali cerado razstavnega šotora in povzročili za okoli 20.000 evrov škode

Policisti so obravnavali tudi dogodek na železniških tirih, v katerem je bila udeležena mladoletnica, ki je pri trčenju z vlakom zadobila hude telesne poškodbe

Prlekija-on.net, petek, 11. oktober 2019 ob 10:54
Policija

Policija

Policisti so na območju Policijske postaje Ptuj, v sredo obravnavali vlom v poslovne prostore, v katerih so zaenkrat še neznani storilci, prerezali cerado razstavnega šotora in s tem povzročili večjo materialno škodo ter lastnika oškodovali za okoli 20.000 evrov.

V sredo so policisti Policijske postaje Ptuj obravnavali tudi nesrečo s težjo telesno poškodbo. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je 29-letna voznica osebnega avtomobila, zaradi izsiljevanja prednosti v križišču, trčila v 41-letnega voznika motornega kolesa, ki je pravilno peljal po svojem smernem vozišču. Zaradi trčenja je motorist padel in se pri tem huje telesno poškodoval, vendar ni v življenjski nevarnosti. Povzročiteljica je pri tem zadobila lažje telesne poškodbe.

Policisti Prometne policijske postaje, pa so v sredo okoli 16.00 ure, na območju Maribora obravnavali tudi dogodek na železniških tirih, v katerem je bila udeležena mladoletnica, ki je pri trčenju z vlakom zadobila hude telesne poškodbe.



Več v Črna kronika