Dan športa za najmlajše

Prisotnih je bilo več kot 130 otrok iz vrtcev Razkrižje, Stročja vas, Cven, Veržej, Mala Nedelja, Cezanjevci in Ljutomer

Prlekija-on.net, sreda, 23. oktober 2019 ob 07:46
Dan športa za najmlajše

Dan športa za najmlajše

V petek, 11. 10. 2019, se je v športni dvorani ŠIC, odvijalo že tradicionalno srečanje predšolskih otrok z naslovom Dan športa za najmlajše. Srečanje organizirata Športna zveza Ljutomer in Občinsko društvo prijateljev mladine Ljutomer. Prisotnih je bilo več kot 130 otrok iz vrtcev Razkrižje, Stročja vas, Cven, Veržej, Mala Nedelja, Cezanjevci in Ljutomer.

Otroke so v začetku iger pozdravili predsednica ODPM Matejka Polak, podžupan Niko Miholič in strokovni sodelavec Športne zveze Aleš Ploj. Letos je otroke obiskala tudi maskota Ljutomera - Kasač Tinko. V športni dvorani so otroci uživali na sedmih postajah in sicer: spretnostne igre, športno plezanje, spretnostni poligon z naravnimi oblikami gibanja in premagovanjem ovir, igre z žogo, balinanje, ples in elementarne igre.

Športno dopoldne je hitro minilo in otroci so se polni vtisov vrnili v svoje vrtce.

 



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši