Prleški Simon se vrača

Na Slovenija ima talent bo nastopil z lastno pesmijo

Prlekija-on.net, nedelja, 26. december 2010 ob 22:333
Prleški Simon

Prleški Simon

Prleški Simon, samooklicani kralj prleške zabavne glasbe ter najbolj znani Prlek, je že nastopil na šovu Slovenija ima talent in izpadel iz nadaljnjega tekmovanja. Po izpadu je takrat izjavil "Füčka se mi". Sedaj se Prleški Simon vrača na omenjeni šov, kjer bo nastopil z lastno pesmijo. "Tja grem z drugim ciljem, zato da popravim lanski poraz", pravi.

Kdo je Prleški Simon?
"Lep pozdrav! Sem Simon Cokan, pod glasbenim vzdevkom Prleški Simon. Rodil sem se leta 1979, v kraju Beograd. Imel sem zelo težko in izčrpno mladost, saj sem odraščal v zelo neugodnih razmerah začetnega razvoja otroštva. Leta 1976 je oče služil vojaški rok in me tam spočel z mamo iz Beograda. Med služenjem je mati že rodila in ko je oče odšel na dopust, je s seboj pripeljal svojega prvorojenega sina, v Slovenijo, z mamo vred. Po nekaj tednih se je družina skregala in mamo so dobesedno napodili, mene pa je mogla zapustiti in oditi. Jaz sem bil takrat star le 3 tedne. Odraščal sem pri očetovih starših. Dedek je že umrl, babica pa še živi. Oče me je takoj po maminem odhodu zapustil in si ustvaril družino z drugo žensko. Tako da sem mladost preživel z babico in dedkom. Sedaj pa jaz skrbim za ostarelo babico. Z očetom imam zelo malo stikov, mame pa pri svojih 31. letih še vedno ne poznam. Nimam niti njene fotografije. Z glasbo sem se začel ukvarjati v osnovni šoli, ko sem prepeval na odru, v pevskem zboru, v 2. razredu, in si s težko muko in revščino komaj pridobil nekaj denarja za svoje lastno ozvočenje. Kar deset let sem rabil, da sem uresničil svoje sanje in prvič zapel na odru. Od takrat redno, že 7 let pojem in igram na klaviature. S solzami v očeh vam pišem, Prleški Simon, rad vas imam, s svojo mlado družinico imam dve hčeri ena je stara 4 mesece druga pa 6 let. Najbolj hudo mi je, ko vidim revne ljudi, invalide, starejše ljudi, otroke s posebnimi potrebami in revne otroke, kot sem bil v otroštvu tudi jaz. Ni me sram povedati. Še sedaj nimam nič posebnega, kot star avto in podnajemniško stanovanje. Vendar tisto, kar je važno, je srce in ljubezen. Moja želja je, da bi vsak doživel srečo v življenju. Spomladi nameravam posneti prvo pesem. Besedilo imam že napisano in izbran studio, v katerem bom snemal. Letos bom spet obiskal talent, čeprav lani nisem bil navdušen, zaradi prehlada.
Za vse ostale informacije me najdete na Facebooku ali pkličite 031422117, Prleški Simon - glasba za vse priložnosti."

Preberite tudi avgustovski kratek intervju s Prleškim Simonom.
Crni biser ponedeljek, 27. december 2010 ob 10:17

SIMON TI SI CAR To ja To ja To ja Ploskač Ploskač Ploskač

zobl ponedeljek, 27. december 2010 ob 14:47

SIMON TI SI CAR Hahaha Hahaha

FSI MO NAVIJALI ZA TEBE NA TALENTIH!

EDINA PROVA PRLEŠKA ZVEZDA SI TI.
DRUGO LETO BI LEHKO MEJA KONCERT NA GLOVNEN PLOCI ZA SILVESTROVO!

Legionar nedelja, 13. februar 2011 ob 18:46

Či je Simon nejbol znoni Prlek, tepa ne čüdno, ka se vsi z nos norca delajo...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film