Edinstveni avstrijski termalni kompleks zaposluje

Termalni kompleks Rogner Bad Blumau v Avstriji, nedaleč od slovenske meje, išče natakarja/natakarico za polni delovni čas, 5 dni/teden z mesečno bruto plačo 1.800,00 evrov (40 ur/teden)

Oglasno sporočilo, torek, 29. oktober 2019 ob 08:28
Avstrijski termalni kompleks Rogner Bad Blumau

Avstrijski termalni kompleks Rogner Bad Blumau

Edinstveni termalni kompleks Rogner Bad Blumau, ki ga je kot "palčkovo deželo" zasnoval avstrijski umetnik Friedensreich Hundertwasser, je državno in mednarodno priznano družinsko podjetje. Kot nosilec ekološkega znaka in član organizacije za boljšo kakovost na področju zdraviliškega turizma Best Healt Austria je podjetje gonilna sila in podpora celotni regiji. Obsega 42 hektarjev, 313 hotelskih sob, 8 sejnih sob, kot tudi 9 restavracij in barov. Razkošni termalni svet z edinstveno zdravilno vodo Vulkania, olimpijskim bazenom in celostno strokovnim centrom Zdravje & Lepota, ponuja ta pravljična dežela veliko možnosti za sprostitev. Edinstven kraj z edinstvenimi ljudmi za edinstvene ljudi.

Z novimi sodelavci želimo obogatiti nas kader v strežbi in v najkrajšem možnem času zaposliti

natakarja/natakarico.

 

Kot novi član ekipe z dobrim znanjem nemščine si soodgovoren/-na za gladki potek in strokovno korektno delo na celotnem področju strežbe in izbran odnos z gosti v samopostrežnih restavracijah "LebenFroh" in "RundHerum", v termalni restavraciji "RegenTag", v a la steak carte restavraciji "GenussReich" in v kavarni.

Polni delovni čas; 5 dni/teden

Mesečna bruto plača: evro 1.800,00 - 40 ur/teden
ustaljen normiran delovni čas
(3. plačilni razred prva 3 leta)

Poleg tega ti naše družini prijazno podjetje ponuja možnosti nadaljnjega izobraževanja, brezplačno varstvo otrok v zasebnem vrtcu, brezplačno prehrano, možnost bivanja v bližini term, brezplačen obisk celotnega termalnega areala, savn in še mnogo več...

Možnost zaposlitve tudi za skrajšani delovni čas.

Več informacij o razpisanem delovnem mestu najdeš na strani www.blumau.com ali na tel: 041900780
Veselimo se tvoje prijave (priložiti je potrebno življenjepis s sliko, ustrezna izobrazba ni potrebna) na e-mail naslovu:

Rogner Bad Blumau
Thomas Scheuchl
Tel: +43 (0) 3383/5100 - 9940
t.scheuchl@rogner.com

ali

Petra Karba
Tel: 041 900 780
5ra.karba gmail.com



Več v Gospodarstvo